Μια ανάσα πριν την μεγάλη μέρα!

Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το RENAISSANCE, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square μαζί μας θα βρίσκεται, ο μοναδικός Νίκος Αρβανίτης, ο οποίος αν και γνωστός για την συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές και  κινηματογραφικές παραγωγές, θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε μέσα από την ερμηνεία του σε μονόλογο αρχαίου δράματος. Στον κλάδο της μουσικής παραγωγής, στην κεντρική σκηνή του  TEDx Mavili Square, θα βρίσκεται Lila, η πλέον πιο γνωστή ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων. Συνεχίζοντας, θα ανακαλύψουμε πως ο άνθρωπος μπορεί να αναγεννηθεί, μετά από μια απρόσμενη και τραγική τροπή που πήρε η ζωή του, μέσα από την ξεχωριστή ομιλία της Ντίνας Μαγδαλιανίδη.  Η αποδοχή του εαυτού μας και της διαφορετικότητας μας είναι ο πυρήνας της αλλαγής και της αποδοχής των άλλων, γεγονός που θα αναπτύξει μέσα στην ομιλία του ο Γιώργος Στάθης. Τέλος, μέσω της διάκρισης του από το “Unfold you X”, το iGEM Ioannina, εκπροσωπούμενο από την Social Media and Human Resources Manager Ιφιγένειας Τυχηρού Ανυφαντή  θα προβληματίσει για την έννοια της “Βιοπροκατάληψη”.

  

Στην corporate stage του φετινού TEDx Mavili Square 2024, θα παρουσιαστούν περισσότερες από 9 ομιλίες των μεγαλύτερων ελληνικών και παγκόσμιων εταιρειών. Η  Terracom S.A., με περισσότερους από 1200 πελάτες σε 90 χώρες, έρχεται να μας μιλήσει για το ταξίδι της και πως κατάφερε να πάει From Local to Global. Ως ένα από τα καλύτερα Workplaces στη χώρα, η Deloitte, θα αναδείξει τη σημασία του Feedback. Στόχος της ΕΥ, σε συνεργασία με περισσότερες από 150 χώρες, είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.Το Πλαίσιο, μια 100% Ελληνική εταιρεία, έχει ψηφιστεί 3 φορές Great Place to Work και οι εκπρόσωποι του θα μας μιλήσουν για το “Growth in Gen Z”. Συνεχίζοντας, η TeamViewer, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, έρχεται με ένα ουσιαστικό Workshop, με θέμα την επικοινωνία και την ομαδικότητα. Με θέμα ομιλίας Truth or… Data, η PwC,η εταιρεία των 300.000 εργαζομένων παγκοσμίως, θα μας επισημάνει την σημασία των data στην καθημερινότητα μας. Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες αλουμινίου και χάλυβα στην Ευρώπη, η Simpas Live Better μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί της το Αμερικάνικο όνειρο. Τέλος, η Natech θα βρίσκεται μαζί μας με θέμα ομιλίας¨From Zero to Hero, unlocking extraordinary banking.

Παράλληλα θα υπάρχουν Panel συζητήσεων, παράλληλες δράσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Επιπλέον, περισσότερα από 15 Career booths και  διαδραστικά Workshops θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε  και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο.

 

Social media platforms:

Facebook: www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/

Site: www.tedxmavilisquare.com/

Instagram: www.instagram.com/tedxmavilisquare/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tedxmavilisquare

YouTube: www.youtube.com/TEDxMaviliSquare

TikTok: www.tiktok.com/@tedxmavilisquare/

Twitter: www.twitter.com/TEDxMaviliSq

Spotify: https://open.spotify.com/user/31up2agtun443yhndvenntcrdoym