Η Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ, Μύρνα Νικολαΐδου, αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Σύνταξης της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ” από την Παρασκευή 19 Ιουνίου. 

Η  Μύρνα Νικολαΐδου με πολυετή θητεία στην εφημερίδα -ήταν υπεύθυνη διεθνών θεμάτων- θα διαδεχθεί την έως σήμερα Διευθύντρια Σύνταξης Μαρία Καραφυλλάκη η οποία μετά από ευδόκιμο υπηρεσία 38 ετών στην  μεγάλη οικογένεια της  εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ” συνταξιοδοτείται.

Ο εκδότης της, Ιωάννης Φιλιππάκης και ο Διευθυντής της  εφημερίδας, Μανώλης Κοττάκης, ευχαριστούν θερμά την Μαρία Καραφυλλάκη για την πολυετή και αψεγάδιαστη προσφορά της στην ιστορικότερη και μακροβιότερη εφημερίδα της χώρας, η οποία από το 2015 αποτελεί έντυπο του ομίλου “ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ”.

Η Μύρνα Νικολαΐδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Αν έβαζα έναν τίτλο θα ήταν “Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά”. Αλλά επειδή μετράμε σχεδόν 20 χρόνια μαζί, θα πω ότι το νέο αυτό ταξίδι με την “Εστία” ξεκινά με πολύ όμορφα συναισθήματα. Σαν να της ξεπληρώνω αυτά που της χρωστάω. Μεγάλη η τιμή, μεγάλη η συγκίνηση και μια ευχή: Να βοηθήσω να κρατηθεί η Μεγάλη Κυρία του Τύπου ψηλά, εκεί που της αξίζει.”

Το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων της εύχεται να έχει μια γόνιμη και δημιουργική πορεία στη νέα της θέση.