Ως Πρέσβειρα Tουρισμού του ICC WOMEN HELLAS καλωσόρισαν την Πρόεδρο του EOT κυρία Άντζελα Γκερέκου, η Πρόεδρος Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου και οι επίτιμες καλεσμένες της: η Μαρίνα Εφραίμογλου του Euphoria Retreat ,η Αγάπη Σμπώκου των Phaea Resorts, η Χριστίνα Μήτση των Mitsis Hotels, η Ειρήνη Βασιλοπούλου του St George Lycabettus.

Η κυρία Γιαβρόγλου μιλώντας στο γεύμα εργασίας  που διοργανώθηκε στον «Διόνυσο» με θέα την Ακρόπολη τόνισε:

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι διαχρονική εκπρόσωπος του τουρισμού μας διεθνώς , πιστεύουμε στην δύναμη , στις γνώσεις , στην εμπειρία της αλλά κυρίως στο πάθος με το οποίο υπηρετεί τον Τουρισμό της χώρας μας πάνω από 10 χρόνια.

Είμαστε σίγουρες ότι τα μέλη και οι φίλοι του ICC SOMEN HELLAS θα συνδράμουν στην υλοποίηση κοινών projects αφού διαπνέονται από τις ίδιες αξίες ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το αύριο του ελληνικού τουρισμού που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας.

Το ΙCC WOMEN Θέλει να στηρίξει τόσο τις γυναίκες επιχειρηματίες του τουρισμού που είναι σήμερα κοντά μας όσο και τα στελέχη και τις εργαζόμενες οι οποίες Θα χρειαστούν ενθάρρυνση , επιμόρφωση για να Λειτουργήσουν επικοιδομητικά στο νέο πλαίσιο που θα δημιουργηθεί την επόμενη μέρα τον συνεπειών απο τον Covid».

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ & Πρέσβειρα πλέον του ICC WOMEN HELLAS γιά τον Τουρισμό Aντζελα Γκερέκου Στην ομιλία της έκανε μία σύντομη αναδρομή σε όσα ταλάνισαν αλλά και σε όσα οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες τον ελληνικό τουρισμό.

Στην συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επόμενη μέρα μετά την κρίση λόγω της πανδημίας η οποία «θα είναι ψηφιακή», οπως χαρακτηριστικά είπε.

«Η προβολή της Ελλάδας θα περάσει μέσα από νέους διαύλους του σύγχρονου κόσμου όπως αναδύεται μέσα από το διαδίκτυο και τα social media.

Είμαι έτοιμη να στηρίξω ακόμη περισσότερο Τις τόσες πολλές και δυναμικές γυναίκες οι οποίες   ηγούνται η εργάζονται ως στελέχη στον τουρισμό ώστε να πετύχουμε από κοινού με το ICC WOMEN HELLAS την αρμονία που απαιτείται γιά νέα επιτεύγματα στον τομέα – ναυαρχίδα της οικονομίας μας».

Οι 4 εκπρόσωποι των μεγάλων τουριστικών ομίλων που συμμετείχαν στην ανοικτή συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις με την κυρία Γκερέκου για όλο το φάσμα των καίριων προβλημάτων που απασχολούν αυτή την εποχή τον Ελληνικό τουρισμό,Τις προοπτικές διαχείρισης τους ενώ συμφώνησαν με την κατεύθυνση της digital επιλογής.

Ακολούθησε η παρουσίαση θεμάτων και αποριών που εξέφρασαν τα μέλη του ICC WOMEN HELLAS Ειρήνη Βενιάμη απο τον χώρο της ναυτιλίας & η επικεφαλής του cluster Τέχνης & πολιτισμός Μαριλένα Κουτσούκου – Καλλιτσάντση , μαζί με τις δημοσιογράφους Ειρήνη Νικολοπούλου & Μαρία Λεμονιά.

Follow us on social networks

  • www.iccwbo.gr
  • facebook: ICC WOMEN HELLAS
  • instragram: @iccwomenhellas
  • twitter: @iccwomenhellas
  • youtube:ICC WOMEN HELLAS

Υπεύθυνη Επικοινωνίας : Ειρήνη Νικολοπούλου

 irene.nikolopoulou@gmail.com

  +30 6944 844 198

 Πληροφορίες για εγγραφές : Μαρία Καμπάκη

 info@iccwomen.gr

 +30.6932491071