Το Βαλκανικό Radio Stirmonika και η Hellenic Media Group (Εθελοντικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο) στην εκπομπή «Cyclist of the world » με τον Γρηγόρη Βερροιώτη  και τον Δημήτρη Κανναβό Κυριακή 12:00 το μεσημέρι, φιλοξενούν την Δημοσιογράφο, παραγωγός ταινιών και ντοκιμαντέρ Aθηνά Κρικέλη .

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα ντοκιμαντέρ της έχουν βραβευθεί τρεις φορές από την Ελλάδα, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, έχει βραβευτεί το 1997 από τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι για την προσφορά της στην διαμόρφωση της κουλτούρας της Νέας Υόρκης.

 

Το 2006 κέρδισε δύο βραβεία Telly Awards στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2007 κερδίζει άλλα δυο ίδια βραβεία για τα ντοκιμαντέρ “Εντατική μιας ζωής” και “Οι εγκλωβισμένοι στην Κύπρο”. Υπήρξε η μόνη Ελληνίδα που αποτέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων Emmy Awards. Είναι ανταποκρίτρια της Φωνής της Αμερικής στην Νέα Υόρκη, ενώ η ραδιοφωνική της εκπομπή “Τα δικά μας” φιλοξενείται στο Μουσείο Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης της Αμερικής ως το πιο αντιπροσωπευτικό της ελληνικής γλώσσας. Επίσης είναι πολιτική ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 3.

Είναι μέλος της Εθνικής Ακαδημίας των Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (National Acacemy Of Television Arts and Sciences, ΝATAS), του Συλλόγου Τεχνολόγων Μηχανικών Πληροφορικής (Σ.Μ.Π.Τ.Ε.), του Φόρεϊγν Εξπρές (Foreighn Press) και του Συνδέσμου Ανταποκριτών των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Correspondent Associaltion, UNCA). Το 1999 δημιούργησε και υπήρξε διευθύνουσα σύμβολος την πρώτη διαδικτυακή ελληνοαμερικανική τηλεόραση και την εταιρεία Ellopia Media Group. Η Θεσσαλονικιά στην καταγωγή Αθηνά έχοντας ένα μεγάλο βιογραφικό και πολλές εμπειρίες έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνομιλία μαζί της που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε μια ξεχωριστή εκπομπή