Η αγαπημένη φίλη, συνάδελφος και μέλος του Ελληνικού τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Όλγα Παρόμοβα δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε ξαφνικά στον ύπνο της και άφησε ένα τεράστιο κενό στους συγγενείς και τους οικείους της.

Μια γυναίκα χαμογελαστή με τον καλό λόγο πάντα για όλους, αισιόδοξη, χαρούμενη και δημιουργική.

Η Όλγα λάτρευε τον μονάκριβο γιό της τον Ρας και ήταν περήφανη για αυτόν. Τον μεγάλωσε και τον δίδαξε με τον καλύτερο τρόπο και τον έκανε έναν σωστό άνθρωπο, έναν νέο που έχει πολλά να προσφέρει στην κοινωνία.

Δοτική και αγαπητή στην Λευκάδα που ζούσε με τον αγαπημένο της σύζυγο τον δικηγόρο Στάθη Σκλαβενίτη. Μοναδική της έγνοια να κάνει χαρούμενους τους κοντινούς της ανθρώπους. Και το κατάφερνε. Αγαπούσε με πάθος τη μουσική και έπαιζε στο πιάνο σε κάθε εκδήλωση που την προσκαλούσαν.

Λάτρευε τη δημοσιογραφία μέσα από την οποία αναδείκνυε τους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, τη δεύτερη πατρίδα της. Ακόμη θυμάμαι όταν ήρθε να μου ανακοινώσει με χαρά και περηφάνια την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Είχαμε πει να οργανώσουμε μια πολιτιστική εκδήλωση στο νησί όπως πολύ πετυχημένα έγινε το 2016 στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Λευκάδος. Δεν προλάβαμε…

Το σοκ είναι μεγάλο μιας και πριν 3 ημέρες είχε τα γενέθλιά της και της στέλναμε ευχές…

Ο Παράδεισος είναι ανοιχτός να την υποδεχτεί και από εκεί ψηλά να μας προστατεύει…

Ρας, Στάθη είμαστε δίπλα σας.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη  8 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί από το Κοιμητήριο του Ζωγράφου στην Αθήνα