Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μια παρέα νέων παιδιών έχουμε όνειρο να ενώσουμε όλη την Ελλάδα για έναν κοινό περιβαλλοντικό σκοπό;

Τρελό; Κι όμως αληθινό!

Καλωσήρθες στο Let’s do it Greece, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας! Υποστηρίζουμε την εκδήλωση ως χορηγοί επικοινωνίας!

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, βγαίνουμε έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Φανταστείτε χιλιάδες εθελοντές να απλωνόμαστε σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Θέλεις να μάθεις το φετινό ραντεβού μας;

Την Κυριακή 7 Απριλίου, για όγδοη συνεχή χρονιά, συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece!

Μια δράση από εθελοντές για εθελοντές, καθώς η οργανωτική μας Ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που οι περισσότεροι αγαπήσαμε τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο.

Μεγάλος μας στόχος, μέχρι το 2021, να  αγγίξουμε το 5% του Eλληνικού πληθυσμού με δράσεις σε 3.000 σημεία στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για όλους και οι δράσεις οργανώνονται αυτόνομα από την κάθε ομάδα. Θεματική της φετινής μας δράσης είναι η Οικογένεια θέλοντας να στείλουμε παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο!

Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Μπορείς να γίνεις κι εσύ κομμάτι της μεγάλης Eθελοντικής μας Οικογένειας!

Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή για να έρθουμε σε επαφή μαζί σου και να λαμβάνεις τα νέα μας.

Στη συνέχεια, έχεις να πάρεις μια όμορφη απόφαση: Θέλεις να οργανώσεις εσύ κάποια δράση ή προτιμάς να συμμετάσχεις σε μία οργανωμένη δράση που πιθανόν να γίνει στην περιοχή σου στις 7 Απριλίου;

Εάν θέλεις να οργανώσεις τη δική σου δράση:

Βρες την ανάγκη της περιοχής σου. Ένα μέρος που χρειάζεται ομορφιά, καθαριότητα, φροντίδα, με λίγα λόγια ένα μέρος που μπορείς και θέλεις να κάνεις καλύτερο.

Σχεδίασε και οργάνωσε τη δράση σου. Και θυμήσου: Έχεις όλους εμάς, μια οικογένεια έτοιμη να σε βοηθήσει. Φτιάξε μια ομάδα, συνεργάσου με άλλους εθελοντές ή ομάδες της περιοχής σου για να ενώσετε δυνάμεις.

Αρχές Μαρτίου, βάλε τη δράση σου στον Χάρτη Δράσεων της εκστρατείας μας με σημείο συνάντησης, ώρα και πληροφορίες της δράσης για να το δουν κι άλλοι εθελοντές.

Κυριακή 7 Απριλίου, ώρα για δράση! Απόλαυσε την ημέρα μαζί με την #Οικογένειά σου! Θα σου πούμε περισσότερα εν καιρώ ?

Μοιράσου το αποτέλεσμα της δράσης σε InstagramFacebook πάντα με hashtag #letsdoitgreece και #οικογένεια και ανέβασε τις πιο όμορφες εικόνες στον Χάρτη Δράσεων της ιστοσελίδας μας!

Εάν θέλεις να συμμετάσχεις σε μία ήδη οργανωμένη δράση, ρίξε μια ματιά στους Συμμετέχοντες και στον Χάρτη Δράσεων της εκστρατείας μας και, Κυριακή 7 Απριλίου, πάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ!

https://www.letsdoitgreece.org