Το   Σάββατο   11   Φεβρουαρίου   2023   πραγματοποιήθηκε   η   Ετήσια Τακτική   Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΕΔΑΔ, στην φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Ελευθέριος» στου Γκύζη.

Η   Πρόεδρος   του   ΔΣ   κ.   Σάγια   Τσαουσίδου   και   τα   μέλη   του   ΔΣ   της   ΕΕΔΑΔ παρουσίασαν τα πεπραγμένα  της  Ένωσης και ανέλυσαν  το όραμα  τους  για  το μέλλον καθώς και τις δράσεις που προγραμματίζονται για το 2023. Συζητήθηκε επίσης το   επιτυχημένο διεθνές συνέδριο της  AEJ  στην  Στερεά   Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη η κυρία Λένα Κυρόπουλος και Γραμματέας η κ. Βασιλική Ντουφεξή.

Πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2021 και του 2022 και συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του 2023. Διαβάστηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ψηφίστηκε η απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη από τα παρευρισκόμενα μέλη.

 

Ιδιαίτερη   έμφαση   δόθηκε   και   συζητήθηκε   εκτενώς   από   τα   μέλη   του   ΔΣ   η αντικαταστατική   και   αντιδεοντολογική   συμπεριφορά 3 μελών της ΕΕΔΑΔ οι οποίοι δεν παρέστησαν στη Γενική Συνέλευση.  Αφού παρουσιάστηκαν τα γεγονότα και οι πράξεις τους ακολούθησε μυστική ψηφοφορία κατά την οποία τα μέλη της Ένωσης αποφάσισαν, κατά απολυτή πλειοψηφία, τη διαγραφή και των τριών μελών από τους κόλπους της Ένωσης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΕΔΑΔ για το 2023. Για την ιστορία τυχερός ήταν το μέλος μας Παναγιώτης Θεοδώρου.

Για την πολύτιμη προσφορά του στο συνέδριο βραβεύτηκε ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος διεθνολόγος.