Την Πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Ησαΐα Τσαουσίδου βράβευσε η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. για τον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, το Δημοσιογραφικό Ήθος και την συνεχή μάχη για Πολυφωνία και Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία

Σε μία λαμπρή βραδιά με την παρουσία σημαντικών προσώπων διοργανώθηκε η τελετή βράβευσης της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε (Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων) η οποία είχε γυναικείο άρωμα.                                      Δημοσιογράφοι από όλους τους χώρους των ΜΜΕ, εικονολήπτες και πολεμικοί ανταποκριτές τιμήθηκαν για το σημαντικό έργο τους.

Με την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη  Αυγενάκη, βουλευτών, ολυμπιονικών,  αθλητών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων VISIONARIES OF LIFE.

Ο πρόεδρος της ΠΕΦΦΕΕ Βασίλης Κουτρουμάνος, ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Βούτος, και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση VISIONARIES OF LIFE στον εμβληματικό χώρο εκδηλώσεων της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. Βραβεύτηκαν Ελληνίδες δημοσιογράφοι οι οποίες διακρίνονται για την επαγγελματική τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα βραβεία έλαβαν Έλληνες δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και προπονητές. Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Βραβεύθηκαν (Αλφαβητική σειρά):

Κατερίνα Αναστασοπούλου,  Αθλητική Δημοσιογραφία, ΕΡΤ

Γιώτα Αντωνοπούλου, Δημοσιογράφος, Διευθύντρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που αφορά την Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησεογραφία, του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Δημοσιογράφος Ελλάδα Sports 94.3

Πέννυ Καλύβα, Εκδότης – Δημοσιογράφος της ιστορικής  εφημερίδος “Γορτυνία” Ν. Αρκαδίας, Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ ( Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου)

Αλεξία Κουλούρη, Προϊσταμένη του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου, Βουλή Τηλεόραση

Φαίη Μαυραγάννη, Δημοσιογράφος ΑΝΤ1 TV

‘Ελβη Μιχαηλίδου, Αθλητική συντάκτρια, OPEN, ethnos.gr

‘Ολγα Παπακυριακού, Ραδιοφωνική εκπομπή για τον εθελοντισμό, δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94 FM

Νατάσα Πατρινού, Δημοσιογράφος ΙΟΝΙΑΝ TV, Εφημερίδα Ημέρα στη Ζάκυνθο

Ηρώ Ράντου, Δημοσιογράφος ΑΝΤ1 TV

Ευλαμπία Ρέβη,  Δημοσιογράφος OPEN, ethnos.gr

Ίριδα – Σπυριδούλα Σπανέα, Αθλητική συντάκτρια “Καθημερινή”

Αλεξία Τασούλη, Διπλωματική συντάκτρια, MEGA OPEN

Βίκυ Τσιανίκα, Δημοσιογράφος ΕΡΤ

Ευαγγελία Τσικρικά,  Δημοσιογράφος ALPHA TV

Ησαΐα (Σάγια) Τσαουσίδου, Δημοσιογράφος, Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) και Πρόεδρος  του ελληνικού τμήματος (ΕΕΔΑΔ)

Γιάννης Αγνίδης, Εικονολήπτης ΕΡΤ

Θοδωρής Βλάχος, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο

Σταύρος Ιωαννίδης, Πολεμικός Ανταποκριτής ΣΚΑΪ TV, ΣΚΑΪ 100,3 και Kathimerini.gr

Γεώργιος  Καχριμάνης, για την μακρά του πορεία  και προφορά του στον αθλητισμό

Δημήτριος Κουλούρης, Φωτορεπόρτερ, Ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του, τις δημοσιεύσεις του και το πάθος του για το φωτορεπορτάζ.

Μίλτος Σακκελάρης, Πολεμικός Ανταποκριτής ΣΚΑΪ TV, ΣΚΑΪ 100,3

Τιμητικοί έπαινοι δόθηκαν στην Πρύτανη της Παντείου Χριστίνα Κουλούρη,  και στην Lucie Kuligová Διευθύντρια Τσεχικού Κέντρου της Αθηνας για την συμβολή τους στις δράσεις της ΠΕΦΦΕΕ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε το Σύμφωνο Συνεργασίας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πιο συγκεκριμένα για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που αφορά την Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησεογραφία.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε., της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων με διακριτικό τίτλο ‘ΕΙΔΗΣΗ’.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Λευτέρης Αυγενάκης Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βασίλης Οικονόμου βουλευτής Ανατολικής Αττικής, ο Όμηρος Τσάπαλος Εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο Θανάσης Γκλαβίνας  Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο Χρήστος Βοσκόπουλος εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων, η Πέννυ Καλύβα Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ, η Ησαΐα Τσαουσίδου Διεθνής Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο Μάνος Σταραμόπουλος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο  Θοδωρής Βλάχος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο της Ελλάδος, η Μαρία Πολύζου Μαραθωνοδρόμος, κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ του Μαραθωνίου στις γυναίκες, Ειδική Σύμβουλος Υπ. Αθλητισμού, η Βούλα Ζυγούρη Ολυμπιονίκης της Πάλης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Γιώργος Τζελίλης Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, η Κρυνάνθη Γδοντέλη Βοηθός Καθηγητή Παν/μιου Πελοποννήσου, η Αγγελική Στέλλα Καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η Lucie Kuligova’ Διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου της Αθήνας, ο Κωνσταντίνος Καλύβας Επίτιμος Πρόεδρος ΕΔΙΠΤ κ.α.

Ιδιαίτερη νότα στην βραδιά έδωσε ο  σαξοφωνίστας που διασκέδασε τους καλεσμένους με την υπέροχη μουσική του

Φωτογραφίες: Δημήτρης Πελέκης , V Creative Lab
Επιπλέον φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο

www.papadakispress.gr                                                                          www.vipnews.gr                                                                                      www.peffee.org

Χορηγοί της εκδήλωσης για τα δώρα της πίτας ήταν η Οικογένεια Ιωάννη Μητρόπουλου και τα Οπτικά ΡΕΑ ενώ υποστηρικτές ο Νεκτάριος Μπότσης Snap Photo, το V Creative Lab και το KOUTROUMANOS PRESS Photo Agency.